detox drinking water energy Fit Mom Fitness Green juice how to maintain proper hydration hydration hydration and workouts Latest Nutrition Organifi glow organifi immunity organifi pure proper hydration Recipes Recommended Products superfood drinks water weight loss workout

Todellinen syy, miksi oikea kosteus on avain kuntotavoitteidesi saavuttamiseen

Todellinen syy, miksi oikea kosteus on avain kuntotavoitteidesi saavuttamiseen

lähettänyt 7. elokuuta 2019 Kat Gal

asianmukainen nesteytys on välttämätöntä terveydellesi ja avain kuntotavoitteidesi saavuttamiseen. Kuulet tämän neuvon jatkuvasti.

Mutta mikä oikein on nesteytystä? Kuinka paljon vettä sinun pitäisi juoda? Voitko juoda muuta kuin vettä? Kuinka ylläpitää oikea nesteytys? Kuinka pysyä hydratoituneena tukemaan kuntotavoitteitasi?

Vaikka asianmukainen nesteytys voi perustua kehotyypisi, painoasi, yleiseen terveyteesi, aktiivisuustasosi ja muihin tekijöihin, myös kysymys siitä, kuinka ylläpitää oikea nesteytys, ei ole niin vaikea. Tarkastellaan veden hyötyjä ja pohditaan sitten syvemmälle saadaksesi lisätietoja oikean nesteytyksen ylläpidosta.

Veden ja asianmukaisen kosteuden edut

asianmukainen nesteytys on välttämätöntä kehosi terveelle toiminnalle, yleiselle terveydellesi ja kuntotavoitteesi saavuttamiseksi. Tarkastellaan kaikkia veden ja asianmukaisen nesteytyksen etuja:

 • Oikea nesteytys voi maksimoida fyysisen suorituskyvyn.
 • Oikea kosteus voi auttaa lievittämään ummetusta ja helpottaa ruuansulatusta.
 • Lisää vettä juominen voi lisätä aineenvaihduntaa ja auttaa laihtumaan.
 • Oikea nesteytys voi auttaa ravinteiden imeytymistä.
 • Juomavesi voi auttaa munuaiskivien hoidossa ja parantaa munuaisten terveyttä.
 • Oikea kosteus voi vähentää väsymystä.
 • Juomavesi voi auttaa maksan puhdistukseen ja toksiinien huuhteluun.
 • Oikea kosteus voi hyödyntää aivojen terveyttä ja mielialaa.
 • Oikea kosteus voi auttaa hapen kiertoa.
 • Juomavesi ja asianmukainen nesteytys voivat auttaa estämään ja lievittämään päänsärkyä.
 • Oikea kosteus voi auttaa kollageenin tuotantoa ja pitämistä. ihosi kirkas.
 • Veden juominen riittävästi voi auttaa torjumaan sairauksia, mukaan lukien UTI: t, munuaiskivit ja verenpaine.
 • Oikea kosteus voi estää kuivumista.
 • Pro hydraatiota kohden voi estää krapulaa.

Liikunta ja oikea kostutus

Kun kyse on liikunnasta ja oikeasta nesteytyksestä, ihmiset yleensä puhuvat nesteytyksestä harjoituksen aikana. Oikea kosteus ennen ja jälkeen liikuntaa on kuitenkin yhtä tärkeää terveydellesi ja kuntosi.

On erittäin tärkeää, että ylläpidät asianmukaista nesteytystä koko päivän. Juo paljon vettä ennen liikuntaa. Tämä ei tarkoita, että sinun pitäisi halata gallona vettä ennen harjoittelua. Sen sijaan, hydratoi oikein koko päivän juomalla vettä säännöllisesti.

Kun aloitat hikoilun harjoituksen aikana, olet jo menossa elektrolyyttien ja nestehäviöiden puolella ja matkalla kuivumiseen. Tutkimuksissa on havaittu, että noin 31% amatööriurheilijoista tulee esiin harjoituksissaan tai jopa kilpailunsa kuivuneina vaarantaen heidän suorituskykynsä. Suurin osa ihmisistä, jopa vakavat urheilijat, ajattelevat nesteytystä heti kun he esiintyvät kuntosalilla tai harjoitusistunnossa ennalta valmistautumisen sijasta.

Jos et kuitenkaan halua vaarantaa liikuntasi ja haluat saavuttaa parhaat tulokset, sinulla on oltava asianmukainen nesteytys ennen harjoituksia ja kilpailuja, niiden aikana ja jälkeen. On myös tärkeää, että et juo liikaa ennen liikuntaa tai kilpailuja. Liian paljon vettä voi edelleen laimentaa elektrolyyttejäsi ja johtaa vakaviin ongelmiin, kuten hyponatremiaan.

Kuinka paljon vettä tarvitset kunnolliseen kosteutukseen?

Saatat ihmetellä, mitä hyvin hydratoitunut edes tarkoittaa? Oikean nesteytyksen ylläpitäminen?

Oikean nesteytyksen ylläpitämiseen tarvittava veden määrä riippuu monista tekijöistä, kuten ilmasto-olosuhteet, liikunnan voimakkuus ja kesto, paino ja kuluneet vaatteet. Tietyt sairaudet, kuten sydänsairaus tai diabetes, saattavat tarvita enemmän vettä, kun taas kystisen fibroosin potilaiden, joilla on korkea natriumpitoisuus hikeessä, on oltava erityisen varovaisia ​​kuivumisen suhteen. Jos ulkona on todella kuuma tai olet sairas, tarvitset myös enemmän vettä.

Yleinen neuvo on juoda vähintään Eight-10 lasillista vettä päivässä, enemmän, jos harrastat liikuntaa, ulkona on kuuma tai olet sairas tai kuivuneisuus. Saatat kuitenkin tarvita enemmän riippuen aiemmin mainituista tekijöistä.

Paras ja helpoin asia on kiinnittää huomiota pissasi väriin. Jos hydratoit hyvin, pissasi on kirkasta ja vaaleaa. Jos pissasi on kuitenkin tummaa, tarvitset enemmän nesteitä. Jos et hikoile kovan harjoittelun aikana, saatat olla myös kuivunut tai kehittää lämpökuopumista.

Toinen erinomainen concept urheilijoille ja paljon liikuntaharrastajille on punnitseminen itse ennen harjoittelua ja sen jälkeen. Tämä auttaa sinua tarkistamaan, kuinka paljon nesteitä olet menettänyt hikoilulla. Jokaisesta menettämästäsi hiki punnasta sinun tulee täyttää noin pint vettä.

Kuinka ylläpitää oikeata kosteutta koko päivän?

Ei riitä, että halaat gallona vettä harjoitusten ympärillä. Haluat pysyä hydratoituneena koko päivän voidaksesi pysyä hydratoituneena trenniasi varten. Joten kuinka ylläpitää oikeata nesteytystä koko päivän?

Tärkein vaihe on juoda vettä aamulla. Ihannetapauksessa olet nukkunut 7 – 8 tuntia, etkä ole juonut mitään ainakaan niin kauan. Et ehkä ymmärrä sitä, mutta kehosi on kuivunut ja huutaa vettä kun heräät.

Aloita päiväsi 16 – 32 unssilla vettä. Bonuksena voit valita lämpimän veden sitruunalla. Sitruunavesi ei ole useless kosteuttavaa, vaan se voi myös auttaa käynnistämään aineenvaihduntaa ja auttamaan ruoansulatusta.

Kanna vesipulloa ympäri päivän. Voit käyttää kuminauhoja vedenoton seuraamiseen. Lisää jokaiselle valmiille pullolle uusi nauha pullollesi. Voit merkitä vedenoton myös sovelluksella tai vanhanaikaisella kynällä ja paperilla. Kun olet tottunut juomaan tarpeeksi vettä, sinun ei enää tarvitse seurata vedenottoa niin huolellisesti.

Jos tunnet nälän, etenkin jos se ei ole vielä ateriaa, muista juoda lasillinen vettä. Joskus kuivuminen tuntuu nälöltä, joten on parempi saavuttaa lasillinen vettä kuin karkkipalkki.

Varmista, että juo enemmän, jos pissasi on hyvin tummaa tai jos sinun ei tarvitse pissata pitkiä tunteja. Keskimääräinen ihminen virtsaa 6-7 kertaa päivässä, mutta jopa 10 kertaa päivässä on normaalia, kun juo 2 litraa (2,1 neljäsosaa) nestettä päivässä.

Muista juoda vettä ennen treenia, sen aikana ja sen jälkeen. Elektrolyyttijuomat ovat myös tärkeitä täydentämiseksi harjoituksen aikana ja sen jälkeen. Muista kuitenkin ohittaa sokeriset lajikkeet, mutta valitse luonnolliset vaihtoehdot, kuten kookosvesi ja DIY-elektrolyyttijuomat. Voit kokeilla kotitekoista elektrolyyttijuomareseptiamme.

Lisää vihreitä mehuja, superfood juomia ja yrttitee lisää ravinteita ja kosteuttavia etuja. Syö runsaasti kosteuttavia hedelmiä ja vihanneksia.

Mitä sinun pitäisi juoda oikean hydraation vuoksi?

kunnollisen nesteytyksen ylläpitämiseksi vesi on parasta. On ehdottoman tärkeää, että juot paljon vettä. Muista, juo vähintään Eight–10 lasillista vettä päivässä, enemmän kuin tarvitset.

Älä unohda kosteuttavien ruokien, kuten hedelmien ja vihannesten, kosteuttamista. Ne tarjoavat ylimääräisen nesteytyksen korkean vesipitoisuutensa ansiosta. Yrttiteet ja vihreät mehut tarjoavat myös ylimääräistä nesteytystä ja ravinteita veden päällä.

Jos haluat ylläpitää asianmukaista nesteytystä, unohda kahvi, virvoitusjuomat ja sokerijuomat. Niillä on itse asiassa kuivattava vaikutus.

Entä urheilujuomat? Urheilujuomat ovat täynnä tarvittavia elektrolyyttejä. Ne ovat kuitenkin myös täynnä sokeria ja keinotekoisia ainesosia, jotka eivät ole terveelle kehollesi. Valitse sen sijaan kookosvesi! Se on luonnon urheilujuomaa, jossa on paljon elektrolyyttejä. Tai voit tehdä omia elektrolyyttijuomia.

Elektrolyyttijuomaresepti

Ainesosat

 • 1-kvartainen kookosvesi (voit käyttää myös tavallista vettä tai yrttiteeä)
 • 1/four tl Himalajan merisuolaa [19659008] 1 tl kalsium-magnesiumjauhetta
 • 1 – 2 rkl makeutusaineita, kuten hunajaa, vaahterasiirappia tai steviaa (valinnainen)

Ohjeet:

 • Sekoita kaikki aineosat hyvin.
 • Jäähdytä ja säilytä jääkaapissa, kunnes se on valmis.

Kuinka superfoods auttaa asianmukaista nesteytystä

Jos mietit, voitko juoda jotain muuta veden lisäksi oikean nesteytyksen ylläpitämiseksi, vastaus on kyllä. Vesi on välttämätöntä, älä ohita sitä! Juoda. Kuten aiemmin opit, vihreät mehut, yrttitee, smoothiet sekä kosteuttavat hedelmät ja vihannekset tarjoavat kuitenkin lisäbonuksen, jossa on paljon lisättyjä ravintoaineita. Vielä parempi, superruokajuomaseokset ovat mahtava ratkaisu oikeaan nesteytykseen ja paljon ravintoaineita tukemaan kuntotavoitteitasi.

Ravintosisältöisten tiheiden kosteuttavien etujen vuoksi suosittelen Organifi Pure-, Organifi Glow- ja Organifi-immuniteettiä. Ne ovat sekä herkullisia että kosteuttavia superruokajuomia, jotka on valmistettu orgaanisista ainesosista ja paljon matalasta, jotta pysyt ylläpitämään asianmukaista nesteytystä koko päivän ajan.

Leijonamarjan sieni, baobabi-hedelmät, inkivääri, sitruunamelissa, aloe vera, CoffeeBerry, avulla omenaviinietikka ja kookosvesi, Organifi Pure tarjoaa aivojen vauhtia lisääviä etuja sekä nesteytystä.

Toisaalta Organifi Glow auttaa kosteuttamaan ihoasi ja koko vartaloasi aloe veran, tremella-sieni, camu camu, bambu-piidioksidi, granaattiomena, sitruuna, vadelma ja muut superruoat avulla.

Ja kun treenaat todella kovasti tai tunnet olosi hieman säällä. Organifi Immunity tarjoaa ylimääräistä immuunijärjestelmän tukea ja fantastista nesteytystä acerola-kirsikan, inkiväärin, kurkuman, appelsiinin, baobab-hedelmien, akaasiakuitujen ja munkkien avulla.

Voit sekoittaa minkä tahansa näistä Organifi-superruokasekoituksista lasilliseen vettä. Tulos on melkein välitön: ravintoaineiden tiheä juoma hyvää nesteytystä varten. Voit lisätä niitä myös vihreisiin smoothieihin, ravisteluihin tai muihin resepteihin ylimääräistä ravitsemuksellista tukea varten.

johtopäätös

asianmukainen nesteytys on välttämätöntä yleiselle terveydellemme ja kuntosamme. Vaikka juominen Eight-10 lasillista vettä päivässä on hyvä lähtökohta, henkilökohtaiset tarpeesi voivat riippua monista tekijöistä, kuten painosta, aktiivisuustasoltasi ja säästä.

Kiinnitä huomiota kehosignaaleihisi. Juota enemmän, jos pissasi on liian tumma tai tunnet väsymys, jano tai nälkä ateria-aikojen ulkopuolella. Juo vettä ennen harjoituksia, niiden aikana ja jälkeen. Kokeile kotitekoisia elektrolyyttijuomia koviin harjoituksiin. Lisää kosteuttavia hedelmiä ja vihanneksia, yrttiteet, vihreät mehut ja superfood juomat oikean nesteytyksen ja välttämättömien ravintoaineiden takaamiseksi. Kokeile Organifi Pure-, Organifi Glow- ja Organifi-immuniteettia ravinnoksi ja nesteytykseksi.

Näiden vinkkien noudattaminen voi auttaa sinua pitämään yllä hydraatiota. Kun nesteytät, saatat tuntea enemmän energiaa, elinvoimaa ja terveyttä elääksesi parhaan elämäsi täynnä seikkailuja.

Kuinka paljon vettä juot päivässä? Kuinka ylläpidät kunnollista nesteytystä harjoituksillesi? Mikä on suosikki superfoodisi tai vihreä mehu? Jaa ajatuksesi kanssamme, haluaisimme mielellämme kuulla sinusta.

Ja muistakaa, että olemme tässä yhdessä.

 Kat Gal

Kat Gal

Kat Gál on ammattimainen kokonaisvaltainen kirjailija, joka auttaa terveys-, hyvinvointi- ja ravitsemusyrityksiä markkinoimaan tuotteitaan ja palveluitaan laadukkaan verkkosisällön avulla. Kat on intohimoinen kirjailija, maailmanmatkailija, nomadi, juoksija ja kissa-henkilö. Tutki, jos etsit mahtavaa blogisisältöä osoitteissa katgalwriter@gmail.com tai katgalwriter.com. Katso Facebook-sivuni osoitteessa www.fb.com/katgalwriter. ja nobsfreelancer.com freelance-kirjoitusvinkkejä varten.

 Kat Gal

Viimeisimmät viestit, jotka kirjoittanut Kat Gal (katso kaikki)

JAKA MUKAAN AJATASI

! -toiminto (f, b, e, v, n, t, s)
    jos (f.fbq) tuotto; n = f.fbq = funktio () n.callMethod?
    n.callMethod.apply (n, argumentit): n.queue.push (argumentit);
    
    jos (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded =! zero; n.version = '2.zero';
    n.queue = []; t = b.createElement (e); t.async =! 0;
    
    t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) [0]; s.parentNode.insertBefore (t, s)
(ikkuna, asiakirja, 'skripti', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');
    
fbq ('init', '628861893868155');
fbq ('raita', 'PageView');
(toiminto (d, s, id)
  var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
  if (d.getElementById (id)) palaa;
  js = d.luotaElementti (t); js.id = id;
  js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6&appId=177443382301419";
  fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
(dokumentti, 'käsikirjoitus', 'facebook-jssdk'));