colloidal silver immune system Latest Nutrition silver

Kolloidinen hopea: 3 parasta immuunihoitoa ja sen käyttö

hopea

Kolloidinen hopea: 3 parasta immuunihoitoa ja sen käyttö

Hopeaa on käytetty sen antimikrobisten ja muiden terveyshyötyjen kannalta kansanlääketieteessä vuosisatojen ajan haavojen, vilustumien ja infektioiden hoitoon. Antibioottien keksimisen jälkeen hopean käyttö bakteeri-infektioille on vähentynyt. Antibioottiresistenssin lisääntyminen ja kasvava uusiutunut kiinnostus luonnollisiin hoitovaihtoehdoihin ovat kuitenkin kolloidisen hopean vaihtoehtona monille.

Terveyskaupoissa, apteekeissa, täydennysliikkeissä ja verkkokaupoissa on runsaasti erilaisia ​​hopeatuotteita. . Internetissä on runsaasti tietoa kolloidisista hopeaetuista. Tiedot voivat kuitenkin olla hämmentäviä ja ristiriitaisia ​​

Voit löytää loputtomia henkilökohtaisia ​​lausuntoja, jotka ylistävät kolloidista hopeaa sen voimakkaista terveyshyötyistä. Toisaalta löydät myös artikkeleita ongelmista, jotka liittyvät tieteellisten todisteiden riittämättömyyteen ja sivuvaikutuksiin. Näin ollen internetin huuhteleminen ja ristiriitaisia ​​tietoja lukemalla saatat ihmetellä, onko kolloidinen hopea sinulle sopiva.

Tavoitteenani on tarkastella, mitä tiedettä todellisuudessa sanotaan kolloidisesta hopeasta, ja tuoda sinulle näyttöön perustuvaa tietoa. Tutustu siihen, mitä hopeaa on, millaista hopeaa saatte löytää markkinoilta, mitä hyötyä siitä voi olla, mitä ehtoja haluat käyttää, mitä sivuvaikutuksia sillä on ja miten valita paras hopealisä terveydellesi.

Hopean tyypit

Hopea on käytetty antibakteeristen ja antiviraalisten ominaisuuksiensa vuoksi vuosisatojen ajan. Tuona päivänä, jolloin ihmisillä ei ollut jääkaappeja, he laittoivat tavallisesti hopeakolikoita maitosäiliöihin säilöntäaineena bakteerien ja levien kasvun estämiseksi. Hopean ansiosta ei ollut pilaantunutta maitoa.

Tällä hetkellä sinulla ei ole pelkästään jäähdytyksen etuja, mutta voit kokea hopean edut käyttämättä hopeaa. Tarvitset useless tehokkaita hopearatkaisuja terveyden parantamiseksi. Markkinoilla on neljä tyyppistä hopeatuotetta, joista voit valita terveydellisiä etujaan:

Ionihopea

Ioni-hopealiuokset koostuvat hopeaioneista. Ionihopea on halvin hopean muoto, joka löytyy markkinoilta, joten yksi suosituimmista. Ioninen hopea ei kuitenkaan ole todellinen kolloidinen hopea eikä sillä ole samoja terveyshyötyjä kuin muut hopearatkaisut. Suosittelen turvallisempaa ja tehokkaampaa hopean muotoa

Hopeaproteiini

Hopeaproteiinipohjaiset liuokset sisältävät gelatiinia, jotta suuret hopeahiukkaset pidetään kiinni. Hopean proteiinituotteiden valmistaminen on helppoa sekoittamalla vettä hopeaproteiinijauheeseen. Vaikka hopeaproteiinilisää käytetään yleisesti, ne ovat edelleen vähemmän tehokkaita kuin todellinen kolloidinen hopea.

Kolloidinen hopea

Toisin kuin ioniset hopea- ja hopeaproteiiniliuokset, todellinen kolloidinen hopea ei sisällä proteiineja tai muita lisäaineita. Sen sijaan se on valmistettu nanometrin kokoisista hopeahiukkasista, jotka muodostavat erittäin tehokkaan muodon hopeaa. Kolloidinen hopea valmistetaan hiomalla mekaanisesti metallinen hopea pieniksi hopeahiukkasiksi tai muuntamalla hopean suolat pieniksi hopeakiteiksi käyttämällä sähkökemiallista reaktiota. (1)

Kun puhutaan kolloidisesta hopeasta, on tärkeää ymmärtää, että kolloidinen hopea on erilainen kuin muut hopeapohjaiset liuokset, kuten hopeaoksidi, hopeanitraatti ja hopeakloridi. Puhdas kolloidinen hopea on paljon vähemmän myrkyllistä kuin hopean suolat. Heikkolaatuisilla ja kotitekoisilla kolloidisilla hopeatuotteilla voi olla jonkin verran tai jopa huomattava määrä hopeasuolaa. Nämä hopeasuolat ovat yleensä syyllisiä mahdollisten kolloidisten hopeahaittojen takana, joten on tärkeää ostaa useless korkealaatuinen hopea luotettavista tuotemerkeistä.

Jos etsit voimakasta hopeatuotetta, puhdas kolloidinen hopea voi olla oikea sinulle. On kuitenkin parempi valita parempi nanopartikkeli tai nano-hopea, jotta saavutettaisiin mahdollisimman suuri terveyshyöty ja turvallisuus.

Nanopartikkelihopea

Nanopartikkelihopea tai nano-hopea on edistyksellisin hopean muoto. Se tehdään käyttämällä nanoteknologiaa. Nanoteknologia on kasvava kenttä, joka luo ja käyttää nanokokoisia hiukkasia.

Tätä varten kannattaa ymmärtää, että 1 nanometri (nm) on 1 miljardi metriä. Yksi metri on noin 3,28 jalkaa. Yksi tapa, jolla nanoteknologia vaikuttaa suuresti terveydenhuoltoon, on nanohiukkasten hopea tai nano-hopea.

On selvää, että nanohiukkaset ovat uskomattoman pieniä, jotta nanohopea voi olla korkealaatuista, puhdasta ja toksiinivapaata. Kun kyseessä on hopea, jopa 0,01% epäpuhtaudet voivat vahingoittaa kehoa. Nanoteknologian avulla voidaan hallita nanohiukkasten hopean puhtautta

Kun nanohiukkasten hopea joutuu kosketuksiin bakteerien tai sienien kanssa, se voi estää näiden hyökkääjien kasvua ja lisääntymistä, jotka estävät ja hoitavat infektioita, haavaumia, kutinaa ja hajua.

Nanohiukkasten hopean etuja ovat:

 • Nopeavaikutteinen
 • Erittäin tehokas
 • Ei-stimuloiva
 • Myrkytön
 • Ei-allerginen
 • Toleranssi-vapaa
 • Toleranssi-vapaa
 • ] Hydrofiilinen

Nanopartikkelihopeaa voidaan käyttää myös paloissa ja paloissa, akneissa, ontelon haavoissa, pikkuhousujen vuorauksissa ja muissa naisten hygieniatuotteissa. Terveydenhuollon ulkopuolella nanopartikkelihopeaa voidaan käyttää elektroniikan, keramiikan, tekstiilien, lasin, paperin, hiilen ja muiden pintojen pinnoittamiseen. (2)

Oppiminen nanohopean ylivoimasta, saatat ymmärtää, miksi en suositella eniten tätä hopean muotoa. Henkilökohtainen suosikkini nano-hopea on Silver Spray ™, jolla on maksimaalinen hyöty ja myrkyllisyys. Terveyshyödyt kolloidinen hopea on sinulle.

Totuus on, että kolloidisen hopean terveyshyötyjä ei ole riittävästi. Vanhentunut elintarvike- ja lääkeviraston (FDA) vuoden 1999 lausunto väittää, että ei ole olemassa tieteellistä näyttöä sen väitetyistä eduista. Tämä toteamus tehtiin kuitenkin kaksi vuosikymmentä sitten, ja monet uudet tutkimukset ovat syntyneet, koska sen mukaan kolloidisella hopealla voi olla tiettyjä terveyshyötyjä. On olemassa useita tieteellisiä tutkimuksia ja loputtomia anekdootteja, jotka viittaavat siihen, että kolloidinen hopea voi olla oikea luonnollinen korjauskeino monille. (3)

Sen perusteella, mitä nyt tiedämme, kolloidisella hopealla on joitakin antimikrobisia, antiviraalisia ja anti-inflammatorisia hyötyjä, ja ne voivat olla tehokkaita useille terveydellisille olosuhteille. Katsokaamme niitä yksitellen

Antibakteeriset / antimikrobiset hyödyt

Kolloidinen hopea on tehokas antibakteerinen ja antimikrobinen lisäaine. Vaikka elimistösi voi rakentaa reseptilääkkeiden vastustuskykyä, kolloidisen hopean osalta ei ole kyse. Tämä voi olla hyvä uutinen ottaen huomioon, että tautien torjunta- ja ehkäisykeskusten (CDC) mukaan Yhdysvalloissa on yli 2 miljoonaa ihmistä, jotka kärsivät pelkästään antibioottiresistentteistä infektioista. (4)

Lisäksi antibioottien pitkäaikainen käyttö voi vahingoittaa suolistoa, joka johtaa tulehdukseen ja terveysongelmiin. Toisaalta ei ole näyttöä siitä, että kolloidinen hopea keskeyttää suoliston kasviston. Itse asiassa se voi todella häiritä solukalvoja ja lopettaa sienien lisääntymisen, kuten Candida, joka tiedetään vaarantavan suoliston kasviston. (5)

Journal of Various and Complementary Drugs -lehdessä julkaistun tutkimuksen mukaan kolloidinen hopea voi olla tehokas sekä aerobisia että anaerobisia bakteereja vastaan. Tutkimuksissa on havaittu, että kolloidinen hopea pystyy läpäisemään ja vahingoittamaan bakteerisoluja. Lisätutkimukset viittaavat siihen, että lisäämällä oksidatiivista stressiä bakteerisoluissa kolloidinen hopea voi myös estää bakteerien kasvun tai tappaa niitä. (6, 7, Eight, 9, 10)

Vaikka aiheesta ei ole tehty muita tutkimuksia, on mielenkiintoista huomauttaa 12-vuotiasta kystistä fibroosia sairastavan potilaan tapausraportti. Kolloidinen hopealisäaine käsitti tehokkaasti Pseudomonas aeruginosaa, joka on monilääkeresistenttejä bakteereja, jotka voivat johtaa keuhkokuumeeseen. (11)

Antiviraaliset edut

Antimikrobisten hyötyjen lisäksi kolloidinen hopea on myös loistava antiviraalinen aine.

Solupohjainen tutkimus on havainnut, että kolloidinen hopea voi häiritä HIV: n replikaatiomekanismia. Lisäksi kolloidinen hopea voi olla tehokas myös herpes simplex -virusta ja hepatiitti B: tä vastaan ​​(12, 13, 14)

Saatat olla vielä innostuneempi kuulla, että kolloidinen hopea näyttää olevan tehokas kylmyyttä ja flunssaa vastaan. Tutkimukset ovat osoittaneet, että nanohiukkaset voivat estää virusten replikaation näissä virusinfektioissa. Tutkimuksen mukaan 100 lapsesta, jotka kärsivät kylmästä kylmästä, yhdeksänkymmentä prosenttia kolloidista hopeaa käyttäneistä osallistujista kokenut tulehduksen vähenemisen ja kuusikymmentäkuusi prosenttia kontrolliryhmästä, joka käytti sen sijaan suolaliuosta. (15, 16)

Tulehduskipulääkkeet

Kolloidinen hopea on fantastisten antimikrobisten ja sienilääkkeiden lisäksi voimakas anti-inflammatorinen lisäaine. Sillä on kyky estää tulehduksellisten sytokiinien eritystä. (17)

Eläinkokeessa todettiin, että kolloidisella hopealla hoidetuilla ihon tulehduksilla esiintyvillä sioilla oli vähentynyt tulehdus ja niillä oli lähes normaali iho useless 72 tunnin kuluttua, kun taas kontrolliryhmällä ei ollut paranemista. Eräässä toisessa tutkimuksessa havaittiin hiiren korvien parantunut tulehdus. (18, 19)

Olosuhteet, jotka voivat olla tehokkaita

Hopean antimikrobiset, antiviraaliset ja anti-inflammatoriset hyödyt ovat pitkälle.

Kurkkukipu

Yleinen kylmä, flunssa ja muut virus- ja bakteeri-infektiot voivat tulla kurkkukipu. Tutkimukset ovat osoittaneet, että kolloidinen hopea voi estää ja auttaa hoitamaan flunssaa ja kylmää, mikä vähentää riskiä ja auttaa toipumaan kurkkukipu. (15)

Strep-kurkku on tarttuva bakteeri-infektio, jolle on ominaista kipeä, punainen kurkku ja valkoiset laastarit. Tehokkaiden antibakteeristen ominaisuuksiensa vuoksi kolloidinen hopea voi auttaa ehkäisemään ja edistämään strep-infektiosta toipumista. (6, 7)

Korvatulehdukset

Korvatulehdukset johtuvat usein bakteereista tai jopa sieni-infektioista. Joissakin tapauksissa ne johtuvat useista bakteerien muodoista, jolloin reseptilääkkeet ovat vähemmän tehokkaita, koska ne on suunniteltu useless tietyille bakteeriluokille.

Koska kolloidinen hopea on tehokas antibiootti- ja sienilääkkeitä sisältävä lisä, se voi olla tehokas korvatulehdusten tapauksissa. Vaikka tutkimusta ei ole vielä todistettu, henkilökohtaiset kokemukset näyttävät tukevan sen tehokkuutta. (6, 7)

Ihon haavat ja iho-olosuhteet

Antimikrobisten ja inflammatoristen ominaisuuksiensa ansiosta kolloidinen hopea voi olla tehokas leikkausten, palovammojen ja muiden ihon haavojen hoidossa. Kolloidinen hopea voi myös olla tehokas hoidettaessa lääkkeille resistenttien bakteerikantojen tartuttamia haavoja. (20, 21)

Kolloidinen hopea voi olla hyödyllistä myös ekseeman, psoriaasin, aknen ja muiden vastaavien ihosairauksien hoidossa. Kolloidiset hopeapohjaiset nanogeelit voivat rauhoittaa naarmuja, korjata kudosvaurioita ja olla hyödyllinen sidos eri ihon haavoille. (22)

Sinusiitti

Kolloidinen hopea voi olla tehokas ihmisille, joilla on sinuiitti. Yksi lampaiden mallin eläinkokeessa rinosinusiitista on havaittu, että paikallinen kolloidinen hopeahoito voi vähentää bakteerien kasvua ja alentaa tulehdusta, mikä nopeuttaa elpymistä infektiosta. (23)

Kahdestakymmenellä kahdella potilaalla suoritetussa ihmisen tutkimuksessa on havaittu, että kolloidinen hopea on turvallista käyttää sinuiitille. Tutkimuksessa todettiin, että kolloidista hopeaa käyttävillä osallistujilla oli samanlaisia ​​tuloksia kuin antibiooteilla. (24)

Silmien infektiot

Vaaleanpunainen silmä on tarttuva tauti, jolle on tunnusomaista tulehdettu limakalvo, joka peittää silmämunan ja silmäluomen vuoren.

Kolloidinen hopea on voimakas antiviraalinen ja antibakteerinen aine, joka voi olla hyödyllinen vaaleanpunaisille silmille ja muille silmäinfektioille. Vaikka aiheesta ei ole vielä tieteellistä näyttöä, anekdotit todisteet viittaavat siihen, että hopea voi olla tehokas vaaleanpunaiselle silmälle. (6, 7, 15)

Bronkiitti / keuhkokuume

Bronkiitti on infektio, jolle on tunnusomaista keuhkojen limakalvon tulehdus, kun taas keuhkokuume on infektio, joka syttyy ilmapussit yhteen tai molempiin keuhkot. Lääkärit määrittävät näille infektioille yleensä antibiootteja, mutta virustartuntojen tapauksessa nämä lääkkeet on suunniteltu bakteeri-infektioiden hoitoon ja ovat valitettavasti hyödyttömiä.

Kolloidinen hopea on sekä antibakteerinen että antiviraalinen lisäaine. Se voi olla tehokas molempia infektioita vastaan ​​riippumatta siitä, ovatko ne virus tai bakteeri. Kun keuhkoihin hengitetään, kolloidinen hopea voi ottaa suoraan yhteyttä hyökkääjiin ja puhdistaa keuhkot tehokkaasti. (6, 7, 15)

Sivuvaikutukset ja lääkkeiden yhteisvaikutukset

Riippumatta siitä, kuinka hyödyllistä se on kehollesi, luonnollisilla lääkeaineilla tai lisäaineilla voi olla joitakin sivuvaikutuksia ja lääkkeiden yhteisvaikutuksia. Selvitetään, onko kolloidinen hopea sinulle sopiva.

Sivuvaikutukset

Kolloidisen hopean mahdollisista sivuvaikutuksista on hyvin vähän tutkimuksia. Kansallisen täydentävän ja integroidun terveydenhuollon keskus varoittaa ihmisiä, että hopean ottaminen voi johtaa tiettyjen lääkkeiden heikoon imeytymiseen, ja se voi myös johtaa argyriaa koskevaan tilaan.

Argyria on tila, joka tekee limakalvoista ja ihosta harmaansinisen. Kolloidisen hopean ottaminen suun kautta voi johtaa agyriaa johtaviin kudoksiin. Argyria näyttää olevan peruuttamaton, mutta uudet tutkimukset osoittavat, että laserhoitoja voi olla tehokas hoito. Ei kuitenkaan tarvitse huolehtia, argyria ei ole vaarallinen, vaan lääketieteellisesti hyvänlaatuinen tila. Sininen iho ei kuitenkaan välttämättä ole toivomuslistallasi. (25)

Agyria on kuitenkin todennäköisemmin seurausta halvemmista hopeatuotteista, kuten ionisesta hopea- ja hopeaproteiinista, tai täydennyksen väärinkäytöstä sen sijaan, että käytettäisiin huolellisesti korkealaatuista kolloidista tai nano-hopeaa. (26)

Raskaus ja imetys

Tutkimuksesta ei ole riittävästi näyttöä tästä aiheesta, mutta koska hopea voi ylittää istukan, se voi olla vaarallista raskauden aikana. Keskustele aina terveydenhuollon ammattilaisen kanssa, jos olet raskaana tai imetät.

Lääkkeiden yhteisvaikutukset

Seuraavat lääkkeet voivat aiheuttaa kohtalaista vuorovaikutusta hopean kanssa (27):

 • Kinoloniantibiootit: kolloidinen hopea saattaa vähentää imeytymistä ja tehokkuutta kinoloniantibiootit, mukaan lukien siprofloksasiini (Cipro), enoksasiini (Penetrex), norfloksasiini (Chibroxin, Noroxin), sparfloksasiini (Zagam), trovafloksasiini (Trovan) ja grepafloksasiini (Raxar). tetrasykliiniantibioottien, kuten demeklykykliinin (deklomysiinin), minosykliinin (minosiinin) ja tetrasykliinin (achromycin) ja tehokkuuden. Muista odottaa kaksi tuntia ennen tai neljän tunnin kuluttua näiden antibioottien ottamisesta ennen kolloidisen hopean käyttöä vuorovaikutusten välttämiseksi.
 • Levotyroksiini: kolloidinen hopea saattaa vähentää levotyroksiinin imeytymistä ja tehoa
 • Penisillamiini: kolloidinen hopea saattaa vähentää imeytymistä ja

Ole varovainen, jos käytät jotakin näistä lääkkeistä, ja keskustele terveydenhuollon ammattilaisen kanssa ennen hopean käyttöä.

Esittelyssä Silver Spray

nykyinen tieteellinen tutkimus ja kuunteleminen lukemattomia henkilökohtaisia ​​tarinoita ylistäen hopeaa, uskon, että hopea voi olla erittäin hyödyllinen lisä terveydellesi. Olen kuitenkin tietoinen ristiriitaisuudesta ja uskon, että korkealaatuisen puhtaan hopealisäaineen käyttö on ehdottoman tärkeää, jotta saamme mahdollisimman suuria terveyshyötyjä ja vältetään mahdolliset sivuvaikutukset ja myrkyllisyys.

Siksi olen luonut oman tuotteen, jota käytän henkilökohtaisesti ja suosittelen potilaille säännöllisesti: Silver Spray ™. Se on todellinen nano-hopea, joka on markkinoiden edistyksellisin muoto.

Tämä tuote on erittäin tehokas antimikrobinen valmiste, joka koostuu puhdasta hopeaa kompleksoidusta puhdistetusta vedestä. Silver Spray ™ käyttää Silver Sol -teknologiaa®, termi "sol" on merkki mineraalista, joka jakautuu pysyvästi veden rakenteeseen. Hopeasta tulee osa tätä vesimolekyyliä pysyvästi, joten se ei putoa liuoksesta tai suspensiosta

Silver Spray ™ sisältää 15 ppm puhdistettua hopeaa annosta kohti. Tämä on uskomattoman voimakas, myrkytön hopean muoto, jossa ei esiinny kehoa, joten se ei aiheuta argyriaa (sinisen miehen oireyhtymä).

 • Nano-hopea on parempi kuin kolloidinen hopea. Tämän tuotteen hopeasta tulee osa vesimolekyyliä pysyvästi. Tämä eroaa kolloidisista silversista, jotka suspendoivat isompia hopeahiukkasia happimolekyyleillä, mikä voi johtaa siihen, että ne putoavat liuoksesta ja kerääntyvät kehon kudoksiin
 • Silver Spray ™ i immuunituki. Tämä uskomattoman voimakas, myrkytön hopean muoto tarjoaa immuunitukea 15 ppm teknologisesti edistyksellisiä hopea nanopartikkeleita
 • Silver Spray ™ on s puhdas ja myrkytön. Tämä tuote on täysin myrkytön ja sekoitetaan liuokseen, jossa on puhdistettua vettä. Tämän tuotteen hopea ei kasaudu kehoon ja sitä voidaan käyttää turvallisesti pitkällä aikavälillä ilman tunnettuja sivuvaikutuksia.

Tämä on fantastinen tuote, jota pidän käsillä kotona. Suosittelen potilailleni käyttämään väliaikaisesti aikaa immuunivasteen tukemiseen ja tehostamiseen infektioita vastaan, kuten kurkkukipu, nielun kurkku, vaaleanpunainen silmä, ihon leikkaukset, haavat, palovammat ja niin edelleen. [19659003] Suosittelen 2–4 suihketta kahdesti päivässä tai kehittyneissä tapauksissa 6–Eight suihketta kahdesta neljään kertaa päivässä tai terveydenhuollon ammattilaisen suosittelemana. Kysy aina terveydenhuollon ammattilaiselta, jos olet raskaana tai imetät tai olet huolissasi mahdollisista yhteisvaikutuksista.

 hopea

Lopulliset ajatukset

Hopeaa on käytetty mikrobilääkkeiden ja muiden terveysvaikutusten vuoksi vuosisatojen ajan haavojen, vilustumisten ja infektioiden hoitoon.

On arvostettu antimikrobisia, antiviraalisia ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia ja voimakasta kykyä nopeuttaa erilaisten infektioiden ja sairauksien, kuten kylmän, flunssa, kurkkukipu, strep-kurkun, sinuiitin, palautumista. ihon infektiot ja ihon haavat. Vaikka hopeaa, tutkimuksia ja lukemattomia henkilökohtaisia ​​tarinoita tarvitaan varmasti enemmän, tuetaan terveyttä.

On kuitenkin ehdottoman välttämätöntä valita oikea hopealisä, joka varmistaa sen terveyshyödyt ja välttää mahdolliset riskit tai sivuvaikutukset.

Suosittelen ja käytän henkilökohtaisesti Silver Spray ™ -laitetta, joka on nano-hopea, edistynein muoto hopeaa löydät. Se on erittäin tehokas antimikrobinen valmiste, joka koostuu puhdasta hopeaa, joka on yhdistetty puhdistettuun veteen, joka on valmistettu Silver Sol Know-how®: lla.

Silver Spray ™ on uskomattoman voimakas, myrkytön hopean muoto, jossa ei ole kertymistä kehoon ja ei riskiä. Sen avulla voit nauttia hopean eduista ilman riskejä tai huolta. Käytä sitä tarpeen mukaan väliaikaisten ajanjaksojen aikana immuunivasteen tukemiseen ja tehostamiseen sekä infektioiden torjuntaan.

Tähän sisältyvät lähteet:

1. Zhang, XF, liu, ZG, Shen, W, Gurunathan, S.Silver-nanohiukkaset: synteesi, karakterisointi, ominaisuudet, sovellukset ja terapeuttiset lähestymistavat. Int. J. Mol. Sci. 2016 Sep 13, 17 (9). PMID: 27649147
2. Sveitsin liittovaltion laboratoriot (EMPA). (2011, 31. tammikuuta). Nanosilver: Uusi nimi – tunnetut vaikutukset. ScienceDaily.
3. Lääkevalmisteet, jotka sisältävät myyntilupia, jotka sisältävät kolloidisia hopeaaineksia tai hopean suoloja. Terveyden ja inhimillisten palvelujen laitos (HHS), kansanterveyspalvelu (PHS), elintarvike- ja lääkevirasto (FDA). Loppusääntö. Fed-rekisteri. 1999 elokuu 17; 64 (158). PMID: 10558603
four. Sairauksien hallinnan ja ehkäisyn keskukset (CDC). Antibiootti / mikrobilääkeresistenssi (AR / AMR). 10. syyskuuta 2018
5. Monteiro, DR, Gorup, LF, Silva, S, Negri, M, de Camargo, ER, Oliveira, R, Barbosa, DB, Henriques, M. Hopea kolloidiset nanohiukkaset: antifungaalinen vaikutus tarttuneita soluja ja Candida albicansin ja Candida glabratan biofilmejä vastaan . Toivotut kasvustot. 2011 elokuu, 27 (7): 711-9. PMID: 21756192
6. Morrill, Okay, Might, Okay, Leek, D, Langland, N, Jeane, LD, Ventura, J, Skubisz, C, Scherer, S, Lopez, E, Crocker, E, Peters, R, Oertle, J, Nguyen, Okay, Simply, S, Orian, M, Humphrey, M, Payne, D, Jacobs, B, Waters, R, Langland J. Spektri antimikrobista aktiivisuutta, joka liittyy ioniseen kolloidiseen hopeaan. J Altern Complement Med. 2013 Mar, 19 (3): 224-31. PMID: 23017226.
7. Chen, M., Yang, W, Wu, H, Pan, X, Xie, X, Wu, C. Antimikrobinen aktiivisuus ja hopean nanohiukkasten lämpöherkän geelin mekanismi. Int J Nanomedicine. 2011; 6: 2873 – 2877.
8. Morones, JR1, Elechiguerra, JL, Camacho, A, Holt, Okay, Kouri, JB, Ramírez, JT, Yacaman, MJ. Hopean nanohiukkasten bakterisidinen vaikutus. Nanoteknologia. 2005 lokakuu, 16 (10): 2346-53. PMID: 20818017.
9. Gomaa, EZ. Hopean nanohiukkaset mikrobilääkkeinä: Staphylococcus aureuksen ja Escherichia coli -bakteerin tapaustutkimus Gram-positiivisten ja gram-negatiivisten bakteerien malleina. J Gen Appl Microbiol. 2017 Maaliskuu 17, 63 (1): 36-43. PMID: 28123131.
10. Xu, H, Qu, F, Xu, H, Lai, W, Wang, Y, Aguilar, ZP, Wei, H. Reaktiivisten happilajien rooli hopean nanohiukkasten antibakteerisessa mekanismissa Escherichia coli O157: H7: ssä. Biometals. 2012 helmikuu 25 (1): 45-53. PMID: 21805351.
11. Bara, l VR, Dewar, AL, Connet, GJ. Kolloidinen hopea keuhkosairaudelle kystisessä fibroosissa. J R Soc Med. 2008 heinäkuu 1; 101 (Suppl 1): 51–52. PMCID: PMC2443992
12. Lara, HH, Ayala-Nunez, NV, Ixtepan-Turrent, L, Rodrigez-Padilla, C. Hopean nanohiukkasten virusvastaisen toiminnan tila HIV-1: ää vastaan. J Nanobioteknologia. 2010; Eight: 1. PMCID: PMC2818642.
13. Gaikwad, S, Ingle, A, Gade, A, Rai, M, Falanga, A, Incoronato, N, Russo, L, Galdiero, S, Galdiero, M. Mykosyntetisoitujen hopea-nanohiukkasten virusvastainen aktiivisuus herpes simplex-virusta ja ihmisen parainfluenssavirusta vastaan tyyppi 3. Int J Nanomedicine. 2013; Eight: 4303–4314. PMCID: PMC3826769.
14. Lu, L, Sun, RW, Chen, R, Hui, CK, Ho, CM, Luk, JM, Lau, GK, Che, CM. Hopea-nanohiukkaset estävät B-hepatiittiviruksen replikaatiota. Antivir Ther. 2008; 13 (2): 253-62. PMID: 18505176.
15. Damiani, V, Di Carlo, M, Grappasonni, G, Di Domenico, R, Dominici, P. Uuden, kolloidiseen hopeaan ja karbossimetyyli-beeta-glukaaniin perustuvan lääkinnällisen laitteen tehokkuus ylempien hengitysteiden sairauksien hoidossa lapsilla. Minerva Pediatr. 2011 lokakuu, 63 (5): 347-54. PMID: 21946445.
16. Chen, N, Zheng, Y, Yin, J, Li, X, Zheng, C. Hopean nanohiukkasten inhiboiva vaikutus adenovirustyyppiä 3 vastaan ​​in vitro. J Virol Methods. 2013 marraskuu, 193 (2): 470-7. PMID: 23886562.
17. Herzog, F, Clift, MJD, Piccapietra, F, Behra, R, Schmid, O, Petri-Fink, A, Rothen-Rutishauser, B. Hopea-nanohiukkasten ja hopeaionien altistuminen keuhkosoluille in vitro ilmassa neste-rajapinta. Osa kuitu-toksikoli. 2013; 10: 11. PMCID: PMC3639923.
18. Nadworny, PL, Wang, J, Tredget EE, Burrell, RE. Nanokiteisen hopean anti-inflammatorinen aktiivisuus sian kontaktidermatiittimallissa. Nanolääketieteessä. 2008 Sep, four (3): 241-51. PMID: 18550449.
19. Bhol KC, Schechter PJ. Paikallinen nanokiteinen hopea kerma tukahduttaa tulehdukselliset sytokiinit ja indusoi tulehduksellisten solujen apoptoosia allergisen kosketusihottuman hiirimallissa. Br J Dermatol. 2005 Jun; 152 (6): 1235-42. PMID: 15948987.
20. Rigo, C, Ferroni, L, Tocco, I, Roman, M, Munivrana, I, Gardin, C, Cairns, WRL, Vindigni, V, Azzena, B, Barbante, C, Zavan, B. Aktiiviset hopea nanohiukkaset haavan paranemiseen . Int. J. Mol. Sci. 2013 Mar; 14 (3): 4817 – 4840. PMCID: PMC3634485.
21. Gunasekaran, T, Niguess T, Dhanaraju, MD. Hopean nanohiukkaset ovat todellisia ajankohtaisia ​​luoteja haavan paranemiseen. J Am Coll Clinin haavan tekn. 2011 joulukuu; 3 (4): 82–96. PMCID: PMC3921230.
22. Dharmshaktu, GS, Sinhal, A, Pangtey, T. Kolloidinen hopeapohjainen nanogeli, joka ei ole kattava sidos useille pinnallisille pellettihaavoille. J Household Med Prim Care. 2016 tammi-maaliskuu; 5 (1): 175 – 177.PMCID: PMC4943132.
23. Rajiv, S, poraus, A, Bassiouni, A, James, C, Vreugde, S, Wormald, PJ. Paikallinen kolloidinen hopea anti-biofilmin aineena Staphylococcus aureus kroonisessa rinosinosiitin lammasmallissa. Int Forum Allergy Rhinol. 2015 huhtikuu, 5 (4): 283-8. PMID: 25643830
24. Ooi, ML, Richter, Okay, Bennet, C, Macias-Valle, L, Vreugde, S, Psaltis, AJ, Wormald, PJ. Paikallinen kolloidinen hopea recalcitrant-kroonisen rinosinosiitin hoitoon. Entrance Microbiol. 2018; 9: 720. PMCID: PMC5905234.
25. Gottesman, SP, Goldberg, GN. Välittömästi onnistunut argyria-hoito yhdellä useiden q-kytkettyjen laser-aallonpituuksien läpikulkulla. JAMA Dermatol. 2013; 149 (5): 623-624.
26. Kansallinen täydentävän ja integroivan terveyden keskus. Hopeavesi. NCCIH-julkaisunumero: D209.
27. WebMD. Kolloidinen hopea

! -Funktio (f, b, e, v, n, t, s)
  Jos (f.fbq) tuotto; n = f.fbq = funktio () n.callMethod?
  n.callMethod.apply (n, argumentit): n.queue.push (argumentit);
  jos (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded =! zero; n.version = '2.0';
  n.queue = []; t = b.createElement (e); t.async =! 0;
  t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) [0];
  s.parentNode.insertBefore (t, s) (ikkuna, asiakirja, käsikirjoitus)
  'Https://connect.fb.internet/en_US/fbevents.js');
  fbq ('init', '1939874146087382');
  fbq ('monitor', 'PageView');
(toiminto (d, s, id)
  var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
  jos (d.getElementById (id)) palaa;
  js = d.createElement (s); js.id = id;
  js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&appId=262096497277064&version=v2.3";
  fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
(asiakirja, käsikirjoitus ',' facebook-jssdk '));