Digestive Health Latest Nutrition

Full Moon Phase Parasite Protocol

Vitamin D Deficiency, Vitamin D Deficiency: What Does It Do And What Should You Be?

 täysikuu, Full Moon Phase Parasite Protocol Full Moon Phase Parasite Protocol

Kuun vaiheet vaikuttavat monien biologisten organismien aktiivisuuteen. Parasiittien ja muiden mikro-organismien uskotaan lisäävän aktiivisuutta täysikuun vaiheen ympäri. Tässä artikkelissa käsitellään, mitkä loiset ovat, miten ne vaikuttavat kehomme ja miten tehdään täysikuuinen parasiittiprotokolla näiden organismien puhdistamiseksi kehostamme.

Monet ihmiset eivät tiedä, että niillä on suurta todennäköisyyttä, että niillä on loisia. Parasiitti-infektiot ovat yksi Amerikan heikoimmin diagnosoiduista tiloista. Itse asiassa jotkut asiantuntijat viittaavat siihen, että noin 90 prosentilla amerikkalaisista on loisia. Parasiitti-infektiot ovat yleinen ongelma, jota näemme DrJockers.comin terveysvalmentajina.

Parasiitit ovat organismeja, jotka ovat riippuvaisia ​​isännästä eloonjäämiseksi. On olemassa kolmenlaisia ​​parasiitteja, jotka juhlivat ihmisillä: alkueläimet, helmintit ja ektoparasiitit. Parasiitti-infektiot aiheuttavat sairauksia, jotka voivat vaihdella lievästä hengenvaaralliseen. Parasiitit viihtyvät tartunnan saaneen henkilön vahingoksi. He usein ryöstävät ravintoaineita isäntänsä. Ravitsemukselliset puutteet ja suolistokysymykset ovat tavallisia loisia sairastavilla ihmisillä

Täysikuu liittyy parasiittiaktiivisuuteen. Tämä johtuu siitä, että kehosi vuorokausirytmi reagoi kuun kiertoon. Parasiitit ovat aktiivisempia ja lisääntymiskykyisiä samanaikaisesti vuorokausirytmin kanssa. Täysikuun aikana tuotamme vähemmän melatoniinia ja enemmän serotoniinia. Parasiitit ovat aktiivisempia, kun serotoniinin ja melatoniinin tuotanto on suurempi

 täysikuu, täyskuukauden parasiittiprotokolla

Mitä ovat parasiitit?

Parasiitti on organismi, joka elää isäntäorganismissa ja saa sen ruokaa isäntänsä kustannuksella tai sen kustannuksella. On olemassa kolme parasiittiluokkaa:

  • Protozoa: Nämä loiset ovat yksisoluisia mikroskooppisia organismeja, jotka voivat lisääntyä tai jakautua isäntään. Ne siirretään henkilöstä ihmiselle ulosteen tai veren tai hyönteisten puremien kautta. Esimerkkinä on malariaa aiheuttava loinen Plasmodium.
  • Helminths: Nämä ovat matojen loisia. Ne ovat suurempia, monisoluisia organismeja, jotka voivat näkyä paljaalla silmällä. Esimerkkejä ovat pyöreät myrskyt, pinworms, trichina spiralis, lentopahmot ja flukit. On arvioitu, että puolet maailman väestöstä (yli three miljardia ihmistä) on saanut tartunnan vähintään yhdestä kolmesta matosta: pyöreä mato, koukkuhermo ja piiska (1).
  • Ectoparasites: Nämä elävät pikemminkin kuin isännissään . Ectoparasites on myös kuvattu "veren imevät arthopaids". Esimerkkejä ovat lice, bed bugs ja kirput.

Parasiittitartunnan oireet

Parasiitti-infektio on usein väärässä muissa olosuhteissa. Jos sinulla on tasaantunut paranemismatkaasi tai sinulla on pysyviä suolistokysymyksiä, nämä ovat merkkejä siitä, että sinulla voi olla loistaudin tartuntoja.

Parasiitti-infektioiden oireet ovat hyvin erilaisia. Parasiitit voivat mennä havaitsematta muutamilla oireilla tai aiheuttaa vakavia sairauksia ja jopa kuoleman. Jos sinulla on loinen-infektio, saatat kokea näitä oireita:

   • Ihottumat tai ihottumat
   • Nukkumisongelmat, kuten unettomuus ja huonot nukkumistavat
   • Kipu ja kipu
   • Painonpudotus, ruokahalun lisääntyminen tai molemmat [19659011] Vatsakipu, ripuli ja oksentelu
   • Kuume
   • Heikkous ja huonovointisuus
   • Ravinteiden, erityisesti raudan, A-vitamiinin, B12-vitamiinin, kuparin, magnesiumin ja sinkin puutteet
   • Allergiat

usein loukkaamattomat oireet loisetartunnoissa ovat:

   • Hampaiden hionta
   • Lisämunuaisen väsymys
   • Vuotava suolisto ja IBS
   • Ruokahalut ja kyltymätön nälkä
   • Alhainen verensokeri
   • Aivosumu, ahdistuneisuus tai masennus

Miten saat parasiitit?

Parasiitit ovat kaikkialla. Voimme saada ne saastuneesta ruoasta ja vedestä (mukaan lukien vesi järvien, lampien ja jokien), väärin keitetty liha (sianliha on tunnettu loisten, saastuneiden hedelmien ja vihannesten sisältämisestä, paljain jaloin kulkeutumisesta saastuneessa maaperässä ja muissa paikoissa. Lemmikkien omistaminen ja kolmansien maiden maihin matkustaminen voi myös lisätä loisriskiä.

Kun immuunijärjestelmä on heikko, saat todennäköisesti parasiitti-infektio, suoliston bakteerien epätasapaino, huono ruokavalio, krooninen stressi, huonot nukkumistavat, tarpeeton käyttö antibiootit ja muut tekijät voivat heikentää immuunijärjestelmääsi.Tämä voi altistaa sinut loistauditartunnalle.Lisätietoja immuunijärjestelmän tehostamistavoista on tässä artikkelissa

 täysikuu, täysikuu-vaihe-parasiittiprotokolla

Tarvitsetko huolta parasiitista Yhdysvalloissa?

Monet ihmiset ajattelevat, että loiset ovat useless ongelma köyhissä ja kehitysmaissa tai infektio, jonka he saattavat poimia ulkomaille. nYritä. Kuitenkin loiset-infektiot ovat yleisiä Yhdysvalloissa ja vaikuttavat miljooniin ihmisiin (2).

Mielenkiintoista on, että tautien valvontakeskukset (CDC) ovat kohdentaneet Amerikassa viisi laiminlyötyä loistautia (NPI) kansanterveysalan toiminnan painopisteinä. CDC pitää näitä laiminlyötyjä, koska niille annetaan suhteellisen vähän huomiota

Viisi NPI: tä ovat:

   1. Trypanosoma cruzi, Chagasin tautia aiheuttava loinen: Yli 300 000 ihmistä Yhdysvalloissa on tartunnan saaneita ja yli 300 tartunnan saanutta vauvaa
   2. Taenia solium, lapamato, jonka toukka-kystat aiheuttavat kysterkerroosia: Yhdysvalloissa on vuosittain vähintään 1000 sairaalahoitoa oireenmukaisen kysterkerkoosin hoitoon.
   3. Toxocara, toksokariasiaa aiheuttava loinen: Vähintään 14%
   4. Toxoplasma gondii, toksoplasmoosia aiheuttava loinen: Yhdysvalloissa yli 60 miljoonaa ihmistä on kroonisesti tartunnan saaneita.
   5. Trichomonas-loinen, joka aiheuttaa trikomoniaasia: Tämä loinen vaikuttaa 3,7 miljoonaan ihmiseen

Nämä viisi valittiin tartunnan saaneiden ihmisten lukumäärän, sairauksien vakavuuden ja ehkäisy- ja hoitokyvyn takia [19]. 659004] täysikuu, täyskuukauden parasiittiprotokolla

Parasiittiaktiivisuus täysikuun aikana

Parasiitit osoittavat biologisia rytmejä (3). Tutkijat tutkivat edelleen, miten loisten biologisia rytmejä säännellään ja näytetään. Parasiittirytmien häiritseminen voi olla hyödyllistä parasiittien hävittämisessä (four).

Täysikuu liittyy parasiittiaktiivisuuteen. Kehosi vuorokausirytmi reagoi kuun kiertoon. Parasiitit ovat aktiivisempia ja lisääntymiskykyisempiä samanaikaisesti vuorokausirytmin kanssa.

Täysikuun aikana tuotamme vähemmän melatoniinia ja enemmän serotoniinia. Melatoniini on neurotransmitteri, joka auttaa nukkumaan ja auttaa hallitsemaan immuunijärjestelmääsi. Kun melatoniini on alhaisempi, immuunijärjestelmä ei poista myöskään loisia (5).

Serotoniini, ”hyvä olo” neurotransmitteri, kasvaa täysikuun aikana. Ihmisten tavoin loilla on serotoniinin reseptoreita (6). Parasiitit käyttävät serotoniinia auttaakseen heitä liikkumaan. Pääsy useampaan serotoniiniin on enemmän liikkuvuutta. Vähemmän melatoniinin ja enemmän serotoniinin yhdistelmä antaa parasiiteille korkeamman kyvyn liikkua ja aiheuttaa ongelmia.

 täysikuu, täyskuukauden parasiittiprotokolla

Parasite-puhdistukseen käytettävät lisäaineet

mikrobiperäiset yrtit voivat auttaa puhdistamaan kehosi ei-toivotuista patogeeneistä ja tappamaan loiset. Terveysvalmentajina, joilla on DrJockers.com, käytämme useita lisäravinteita, jotka auttavat eliminoimaan loiset.

Aikana pyöritämme erilaisia ​​kasviperäisiä lisäravinteita pöytäkirjasta riippuen siitä, miten yksilö vastaa. Jos haluat aloittaa täyden kuun vaiheen loisen protokollan, käytämme Para 1, Para 2 ja BioToxin Binder.

 täysikuu, Full Moon Phase Parasite Protocol "leveys =" 1023 "korkeus =" 683

Para 1

Para 1 sisältää mimoosin pudica-siemenet. Mimosa pudica on voimakas yrtti, jota on käytetty tuhansia vuosia. Sillä on antimikrobisia, sienilääkkeitä, antiviraalisia ja antiparasiittisia ominaisuuksia.

Para 1 sisältää mimosa-pudica-kasvien siemenet. Siemen on liukeneva, rasvaliukoinen materiaali, joka tarttuu kaikkeen suoliston tukemiseen. Sitä kutsutaan usein "suolenpesuriksi".

Parasiittien puhdistukseen suositeltava Para 1 -annos on kaksi kapselia kahdesti päivässä. Täysikuun vaiheen parasiittiprotokollassa voit lisätä annosta lyhyeksi ajaksi. Lisätietoja mimosa-pudica-siemenistä on tässä artikkelissa

 täysikuu, täyskuukauden parasiittiprotokolla "width =" 767 "height =" 460

Para 2

Para 2 on suuri immuuni järjestelmän tukeminen loisia vastaan. Tämä tuote yhdistää orgaanisen neemin, orgaanisen vidangan ja orgaanisen neilikan, joka on tehokas yhdistelmä loisten ja niiden munien tappamiseksi. Tämä patentoitu seos auttaa maksimoimaan kehon kykyä parantaa immuunijärjestelmän toimintaa ja vieroitus. Suositeltu annos on kaksi kapselia kahdesti päivässä. Täysikuun vaiheen parasiittiprotokollassa voit lisätä annosta lyhyeksi ajaksi.

 täysikuu, täyskuukauden parasiittiprotokolla "width =" 1023 "height =" 614

BioToxin Binder

On tärkeää käyttää sideainetta, jossa on mikä tahansa loisen puhdistusprotokolla. BioToxin Binder sisältää erityistä hiilimuotoa, jolla on suurempi sitoutumiskyky. Se sisältää myös villityyppistä yucca-juuria ja fulviinihappoa

BioToxin Binder sitoutuu suoliston ja verihöyryn toksiineihin ja auttaa poistamaan ne kehosta. Tämä estää jätteen pääsyn suolikanavaan, joka voi vaikuttaa kielteisesti terveyteen. Suositeltu annos on yksi kapseli, kolme kertaa päivässä. Täysikuun vaiheen parasiittiprotokollassa voit lisätä annosta lyhyeksi ajaksi

 täysikuu, täyskuukauden parasiittiprotokolla

Parasiittitukipaketti

Parasiittiaktiivisuuden kasvaessa täysikuun aikana, suosittelemme täysikuun haastetta. Täysikuun haaste -protokolla kohdistaa loiset tämän lisääntyneen aktiivisuuden ja lisääntymisen aikana.

Käynnistä täysikuuinen haasteprotokolla pian ennen täysikuu ja suorita se pian täysikuun jälkeen. Käytät edellä mainittuja kolmea täydennystä, Para 1, Para 2 ja BioToxin Binder.

Nämä ovat vaiheet täydellisen kuun haasteeseen:

 1. Valitse protokollan pituus: Voit tehdä sen three, 5 tai 7 päivää. Haasteen pituus perustuu yksilölliseen suvaitsevaisuuteenne. Jos olet erittäin herkkä yksilö, haluat ehkä aloittaa kolmipäiväisestä protokollasta ja nähdä, miten teet sen.
 2. Milloin aloittaa: jos teet three päivää, aloita yksi päivä ennen täysikuu ja lopeta yksi päivä sen jälkeen. Jos teet 5 päivää, aloita 2 päivää ennen täysikuu ja päättyy 2 päivää sen jälkeen. Jos teet 7 päivän haasteen, aloita three päivää ennen täysikuukautta ja päättyy 3 päivää sen jälkeen.

 täysikuu, täyskuukauden parasiittiprotokolla

Annostus pöytäkirjan aikana

1 kohta: Ota four kapselia kahdesti vuorokaudessa aterian ulkopuolella

2 kohta: Ota 4 kapselia kahdesti vuorokaudessa aterioista pois

BioToxin Binder: Ota 2 kapselia, kolme kertaa päivässä ruoan kanssa tai ilman

tuotteemme Full Moon Parasite Packiin ja voit säästää 15 dollaria tästä ostamalla sen pakettihinnassa täällä. Lisäksi sinun on myös varmistettava, että poistatte hyvin. Jos kamppailet ummetuksen tai epätäydellisen suoliston kanssa kuin otat suolistonsiirtäjää tai oksidipulveria kipun stimuloimiseksi ja parasiittien poistamiseksi kuolemasta.

Vinkkejä onnistumiseen parasiitin puhdistuksen aikana

Seuraavassa on useita muita asioita, joita sinun pitäisi toteuttaa, kun käydään läpi täysikuukauden parasiittihaasteen ja sen jälkeen. Terveellisen elämäntavan eläminen, joka sisältää päivittäiset vieroitusstrategiat, on äärimmäisen tärkeä.

Useimmat näistä ovat edullisia tai ilmaisia ​​ja edellyttävät useless elämäntapamuutosta ja sitoutumista niiden toteuttamiseen. Jos haluat elää mahdollisimman vapaasti infektioista kuin kehotan teitä ottamaan nämä periaatteet omaan elämäntapaanne.

Syö anti-inflammatorista ruokavaliota

Vähän hiilihydraattia, tulehdusta ehkäisevää ruokavaliota kuluu koko parasiittisi puhdistuksessa. tärkeä. Kehosi alkaa mennä ravitsemukselliseen ketoosiin, käyttämällä ketoneja energiaa pikemminkin kuin glukoosia. Tämä luo energiatehokkuutta, vähentää nälkää ja himoa ja vakauttaa ruokahalusi ja stressihormonit.

Sisällytä terveellistä proteiinia ja runsaasti terveellisiä rasvoja ruokavalioon, joka auttaa vakauttamaan verensokeria. Terveisiin proteiinilähteisiin kuuluvat ruohoa ruokittu naudanliha, luonnonmunat, luonnonvaraiset saaliit ja luonnonmukaiset siipikarja. Avokadot, kookospähkinät, oliivit ja niiden öljyt ovat terveellisiä rasvoja sekä ruohoa ruokittua voita ja gheeä. Kuluttamalla proteiinia ja rasvaa voit paremmin sietää loisen puhdistusaikaa, tuntuu henkisemmin ja saada vähemmän himoa.

Yhdistä proteiini ja rasva kasviperäisten kasvisten vihannesten ja mikrobilääkkeiden, kuten oreganon, rosmariinin, kanssa ja inkivääri. Kasvanut kurpitsansiemenet, tuoreet granaattiomena, raaka valkosipuli ja raaka sipulit ovat joitakin parhaita parasiittia torjuvia elintarvikkeita.

Muista välttää sokereita, jyviä, jalostettuja elintarvikkeita, alkoholia ja tavanomaista lihaa ja meijerituotteita, jotka voivat polttaa loisia.

 täysikuu, täyskuukauden parasiittiprotokolla

Väliaikainen paasto

Väliaikainen paasto syö ruokaa tiettynä ajanjaksona joka päivä. Se on jaettu rakennukseen tai ruokintaikkunaan, kun käytät ruokaa ja paasto- tai puhdistusikkunaa, kun olet menossa ilman ruokaa. Erilaisia ​​ajoittaisia ​​paastoja ovat yksinkertaiset paastot, brunssi-, pyöräily-, vahvat paastot, soturi-paastot ja yhden päivän ruoka paastoavat.

Paras tapa aloittaa paastoaminen on tehdä yksinkertainen nopea. Yksinkertainen nopea kulutus kuluttaa useless vettä 12 tunnin ajan illallisen ja aamiaisen välillä. Tämä antaa maksalle mahdollisuuden syklin loppuunsaattamiseen. Yhtenäinen kuvio, jossa on ajoittainen paasto, on paras tapa kehittää aineenvaihdunnan joustavuutta ja energiatehokkuutta, joka vahvistaa kehomme sisäistä resistenssiä

 täysikuu, täyskuukauden parasiittiprotokolla

Laajennettu paasto

Laajennettu paasto on paastoamassa yli 48 tuntia. Nopean ulottuvuuden laajentaminen yli ajoittaisen paastoamisen. Pitkällä paastolla kehosi voi parantaa ja korjata soluja, kudoksia ja elimiä sekä korkeamman ja syvemmän tason. (13) Laajennettu paasto on yksi tehokkaimmista parantavista työkaluista, joita voit hyödyntää nopeasti terveydentilan muuntamisessa.

Muut paastoajat

On muitakin paastoarvoja, joihin sisältyy pieniä määriä tiettyjä kaloreita. Yleensä kalorikuormitus on ¼ henkilön normaalista päivittäisestä kalorimäärästä. Tämä voi olla hyödyllinen lähestymistapa joku, joka ei ole valmis haasteellisempiin paastoihin. Luun liemen paasto, vihreän mehun paasto, rasvan paasto, keto paasto ja paaston jäljitteleminen ruokavalio ovat esimerkkejä tällaisista paastoista

 täysikuu, täysikuu-vaihe-parasiittiprotokolla

Ensisijainen lepo- ja lepotila

On normaalia tuntea väsymystä ja uneliaisuutta loisen puhdistuksen aikana. Tämä on merkki, jonka keho haluaa keskittyä parantumiseen. Pidä lepoa ja rentoutua puhdistuksen aikana. Irrota elämästä ja anna itsellesi aikaa nukkua, nauttia Epsomin suolahaudesta, hajottaa eteerisiä öljyjä, rukoilla tai mietiskellä ja vain hidastaa.

On myös tärkeää priorisoida hyvä nukkuminen yön yli nukkumalla nukkumaan aikaisin nukkumalla huoneesi on niin pimeä kuin mahdollista ja loppuisi hyvin iltaisin. Lepotila on kriittinen immuunijärjestelmän ja aivojen myrkytyksen kannalta. Tässä on hyödyllinen artikkeli unihäiriöiden parantamista koskevista strategioista

 täysikuu, täyskuukauden parasiittiprotokolla

Säännöllinen liike

On tärkeää välttää voimakasta liikuntaa loisen puhdistuksen aikana . Korkean intensiteetin harjoittelu stimuloi stressihormonia. Se käyttää myös energiaa, jota keho tarvitsee puhdistukseen. Sen sijaan saat pieniä matalaharjoituksia, kuten 20-30 minuuttia joogaa, kävelyä tai kevyitä elliptisiä töitä. Lisäksi se stimuloi aivojen välittäjäaineita, kuten dopamiinia ja serotoniinia, jotka auttavat sinua tuntemaan olonsa paremmin ja nauttimaan elämästään.

Optimoi hydraatiotasot

Optimaalinen hydratointi on avainparasiitin aikana. Fermentoidut vihannekset, suodatettu vesi, luun liemet ja kasviperäiset teet ovat kaikki hyvin käyttökelpoisia puhdistuksen aikana.

Fermentoidut juomat tarjoavat orgaanisia happoja, probiootteja, kaliumia ja entsyymejä. Orgaaniset hapot ja probiootit auttavat tasapainottamaan suoliston mikroflooraa. Kalium auttaa huuhtelemaan myrkkyjä soluista ja eliminointikanavien kautta, ja entsyymit auttavat kehoa paranemassa. Kookosvesi kefiiri, kombucha, omenasiiderin etikan juomat, kefirijuomat ja käynyt hera ovat fermentoituja vihanneksia, joita on hyvä sisällyttää, kun puhdistat loisia.

Veden osalta tavoitteena on juoda vähintään puolet kehon painosta unssilla päivä. On hienoa käyttää käänteisosmoosivettä, johon on lisätty mineraaleja (tai lisätä ¼ tl vaaleanpunaisen suolan gallonaa kohti). Kloorin, fluoridin, raskasmetallien ja farmaseuttisten lääkkeiden suodattaminen vedestä laadukkaalla suodattimella on kriittinen.

Kasviperäiset teet ovat toinen vaihtoehto hydraatioon. Ne tarjoavat immuunia stimuloivia superfood-yrttejä, jotka sisältävät antioksidantteja ja phytonutrientteja. Tämä puhdas energialähde helpottaa syvempää puhdistusta ja sillä on detoksifikaatiomahdollisuuksia

 täysikuu, täyskuukauden parasiittiprotokolla

Harkitse Enemas-teon tekemistä

Enemas on äärimmäisen tehokas vapauttamaan tuhoutuneen jätteen runko, joka on koteloitu paksusuolen seinät. On olemassa erilaisia ​​peräruiskeita, kuten veden peräruiskeita, probioottisia peräruiskeita, vehnäkasvimehun peräruiskuja tai orgaanisia kahvimehuja.

Kahviharjat stimuloivat maksan tuottamaan suurempia määriä antioksidanttia glutationia.

 täysikuu, täyskuukauden parasiittiprotokolla

Päivittäiset suolenliikkeet

Päivittäiset suolenliikkeet ovat tärkeitä loisen puhdistuksen aikana. Haluat poistaa loiset, kun ne kuolevat tai oireesi voivat pahentua. Kun et poista päivittäin, jätteet istuvat tai liikkuvat hitaasti ruoansulatuskanavan läpi. Nämä jätteet käyvät bakteerien avulla ja muodostavat pahan mikrobien kasvualustan. Nämä mikrobit vapauttavat myös myrkkyjä, jotka synnyttävät tulehdusta koko kehossa.

Upea täydennys luonnolliseen, lempeään helpotukseen ummetuksesta on Bowel Mover. Tämä tuote on suunniteltu erityisesti edistämään ruoansulatus- ja detoksifikaatiotukea aiheuttamatta kouristelua tai riippuvuutta. Voit myös harkita Oxy-jauheen käyttämistä, joka on ei-kasviperäinen tapa puhdistaa ja hapettaa kaksoispisteitä.

 täysikuu, täysikuu-vaihe-parasiittiprotokolla

Kuiva harjaus, saunat ja aurinkoa

Detoksifikaation tukeminen loisten puhdistuksen aikana on erittäin tärkeää. Kuiva harjaus, saunat ja auringonotto ovat suuria detoksifikaatioita varten

Kuivaa harjausta varten harjaa ihoa pyöreällä tavalla raajoista alkaen ja siirtymällä vartalon ja sydämen suuntaan. On parasta tehdä tämä ennen suihkua käyttämällä luonnonharjaa ja harjaamalla lämpimällä suihkulla. Kuivalla harjalla on monia terveyshyötyjä, kuten imunestejärjestelmän puhdistaminen, kuolleiden ihokerrosten poistaminen, hermoston parantaminen ja ylimääräisen nesteen poistaminen kehosta.

Infrapunasaunan viettäminen on loistava tapa edistää toksiinien vapautumista . Auringonotto lisää myös immuniteettia ja stimuloi syvempää solunpuhdistusta. Ajan viettäminen auringossa auttaa parantamaan D-vitamiinitasoa ja lataamaan järjestelmääsi biofoneilla.

 täysikuu, täyskuukauden parasiittiprotokolla "width =" 900 "height =" 600

Parasiittien testaus

Parasiittien levinneisyyden vuoksi on järkevää tehdä testejä sen määrittämiseksi, olitko tartunnan saaneiden ja parasiittitartunnan tyyppi. Tuolan testaus on paras tapa testata loisia. DrJockers.comissa käytetään kahta testiä

1. GI-MAP ™ DNA -liitosanalyysi

GI-MAP on markkinoiden perusteellisinta ulosteesta. Se on kattava ulosteanalyysi, joka tunnistaa useiden patogeenisten mikro-organismien läsnäolon. GI-MAP ei havaitse parasiitteja (sekä alkueläimiä että matoja), se osoittaa myös muita Candida-, sieni- ja opportunistisia bakteereja.

GI-MAP on ainoa FDA: n hyväksymä DNA-testi gastrointestinaalisten mikrobien ja patogeenien osalta. GI-kartta testaa myös H. pylorin, virusperäisten patogeenien, normaalien bakteerien tasojen, potentiaalisten autoimmuunien liipaisimien ja virusten, mukaan lukien sytomegaloviruksen ja Epstein Barrin viruksen. GI-kartta paljastaa suoliston kokonaisterveyden ruoansulatuskanavan, ruoansulatuskanavan, eritys- ja anti-gliadin-IgA: n (immuunivaste) ja kalprotektiinin (tulehduksen) markkereilla.

Toinen hyvä asia GI-kartassa on se, että testi antaa käytännöllisiä biomarkkereita . GI-kartalla tarkastellaan kaikkia tärkeimpiä tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa suoliston terveyteen ja mitkä yhdisteet toimivat parhaiten erilaisten patogeenien poistamiseksi. Saat lisätietoja GI-kartasta ja näytekertomuksesta täältä.

2. Ruuansulatuskanavan terveyspaneeli

Digestive Well being -paneeli on peräisin lääkäritiedotteesta. Se testaa loisia, 48 mahdollista hiivaa ja sieniä, patogeenisiä ja hyödyllisiä bakteereita. Sillä on myös ruoansulatus- ja imeytymismarkkereita, tulehduksellisia markkereita, suoliston immuunitoimintaa, tulehdusmerkkiaineita ja yleisiä suoliston terveyttä koskevia merkkejä.

Ruoansulatuselimistö paljastaa hiivaherkkyyttä erilaisille mikrobilääkkeille. Tämän tiedon avulla lääkärisi voi suunnitella tehokkaan hoitosuunnitelman hiivan poistamiseksi. Jotta voisit tilata ruoansulatuskanavan, mene tähän. Voit tarkistaa tämän testikappaleen tästä osoitteesta

Päätelmä:

Parasiitti-infektiot vaikuttavat miljardeihin ihmisiin maailmanlaajuisesti. Parasiitit ovat organismeja, jotka riippuvat eloonjäämisestä. Ne tarttuvat ihmisiin ja aiheuttavat monia terveysongelmia.

Täysikuu liittyy parasiittiaktiivisuuteen. Täysikuun aikana tuotamme vähemmän melatoniinia ja enemmän serotoniinia. Parasiitit ovat aktiivisempia, kun serotoniinin ja melatoniinin tuotanto on korkeampi

Päivää ennen, aikana ja sen jälkeen täysikuu on loistava aika kasvattaa parasiittien puhdistusprotokollaa. Toteuttamalla täysi-ikäisen loisen haasteen, voit kohdistaa loiset, kun niiden aktiivisuus ja lisääntyminen lisääntyy.

Syöminen anti-inflammatorista, vähän hiilihydraattista ruokavaliota, hydratointi optimaalisesti ja paasto-strategioiden toteuttaminen voi olla erittäin hyödyllistä loisen puhdistuksen aikana. Lepo ja matala intensiteetti sekä päivittäisten eliminointi- ja vieroitusreittien tukeminen ovat myös tärkeitä parasiittien puhdistamisen kannalta.

Jos olet kiinnostunut saamaan täysi-ikäinen parasiittiprotokollaan tuotteita kuin meillä on erityinen nippu, jonka avulla voit säästää 15 dollaria tavallisesta hinnoittelusta. Jos kamppailet ummetuksen tai epätäydellisen suoliston kanssa kuin otat suolistonsiirtäjää tai oksidipulveria kipun stimuloimiseksi ja parasiittien poistamiseksi kuolemasta.

Tämän artiklan lähteet sisältävät:

1. Worms “N” Us: Katso 8 parasiittista matoa, jotka elävät ihmisessä, Scientific American, 2009 helmikuu Linkki täällä
2. Parasiititartuntoja esiintyy myös Yhdysvalloissa, vuoden 2014 toukokuussa. Linkki tähän
3. Reece SE, Prior KF, Mideo N, Parasiittien elämä ja ajat: Rytmit strategioissa isännän sisäisen selviytymisen ja isännän välisen siirron välillä. 2017 joulukuu; 32 (6): 516-533. PMID: 28845736
four. Westwood ML, O'Donnell AJ, et ai., Inflaation vuorokausirytmien evoluutioekologia. 2019 huhti; 3 (4): 552-560. PMID: 30886375
5. Bagnaresi P, Nakabashi M, et ai., Melatoniinin rooli loisen biologiassa, 2012 Jan; Vol 181, numero 1, s. 1-6. Linkki tähän
6. Serotoniinin signalointi Schistosoma mansonissa: Serotoniiniaktivoitunut G-proteiiniin kytketty reseptorivalvonta parasiittiliike, 2014 Jan; 10 (1): e1003878. PMID: 24453972

 täysikuu, Full Moon Phase Parasite Protocol

! -Funktio (f, b, e, v, n, t, s)
  Jos (f.fbq) tuotto; n = f.fbq = funktio () n.callMethod?
  n.callMethod.apply (n, argumentit): n.queue.push (argumentit);
  jos (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded =! zero; n.model = '2.0';
  n.queue = []; t = b.createElement (e); t.async =! zero;
  t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) [0];
  s.parentNode.insertBefore (t, s) (ikkuna, asiakirja, käsikirjoitus)
  'Https://connect.fb.internet/en_US/fbevents.js');
  fbq ('init', '1939874146087382');
  fbq ('monitor', 'PageView');

  ! Funktio (f, b, e, v, n, t, s)
  Jos (f.fbq) tuotto; n = f.fbq = funktio () n.callMethod?
  n.callMethod.apply (n, argumentit): n.queue.push (argumentit);
  jos (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded =! zero; n.version = '2.0';
  n.queue = []; t = b.createElement (e); t.async =! 0;
  t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) [0];
  s.parentNode.insertBefore (t, s) (ikkuna, asiakirja, käsikirjoitus)
  'Https://join.facebook.internet/en_US/fbevents.js');
  fbq ('init', '360935591212472');
  fbq ('monitor', 'PageView');
(toiminto (d, s, id)
  var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
  jos (d.getElementById (id)) palaa;
  js = d.createElement (s); js.id = id;
  js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&appId=262096497277064&version=v2.3";
  fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
(asiakirja, käsikirjoitus ',' facebook-jssdk '));